HOLMEGAARD HÅNDBOLD
 
HANDELSBETINGELSER
Inden du kan benytte vores klubshop på Holmegaard Håndbold skal du have oprettet en profil og være fyldt 18 år. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Når du handler i klubshop på Holmegaard Håndbold indgås aftaler på dansk, priserne er inkl. moms og i danske kroner (DKK). Med mindre andet er angivet. Priserne er dagspriser. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller prisstigning.
 
 
GENERELLE OPLYSNINGER
Holmegaard Håndbold Klubshop
E-mail: klubshop@holmegaard-haandbold.dk 
DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER PÅ KLUBSHOP. 
 
 
BETALING
Betalingen foregår gennem vores udbyder Klubmodul og den betalingsgateway de vælger at benytte, og vil følge deres betingelser.
Læs mere her: http://klubmodul.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=144
Der tillægges gebyr på betalingskort. Ved køb reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet hæves først, når varen er klar til afhentning. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Klubshop lagrer ikke dine kreditkortoplysninger.
 
 
LEVERING
Når du har foretaget et køb i klubshoppen, vil du modtage en mail når varen kan afhentes hos Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved i dennes åbningstid. Husk, at medbringe ordrebekræftelsen.
Normalt vil en vare være klar til afhentning indenfor 3-5 hverdage. Hvis der er tale om bestillingsvare, skal der forventes en længere ekspeditionstid. Bestilles flere produkter i samme ordre, skal man påregne den længste leveringstid for de bestilte produkter, da produkterne vil blive udleveret samlet.
Såfremt et produkt skal påføres tryk skal forventes yderligere 3-5 dages ekspeditionstid.
 
 
FORTRYDELSESRET AF VARE UDEN TRYK (klublogo og/eller navn)
Vil altid følge de gældende betingelser hos Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved
Såfremt du fortryder dit køb, kan varen returneres indenfor 14 dage fra den dato varen er modtaget. Varen skal returneres i samme stand og mængde som den blev modtaget. Køberen er selv ansvarlig for at afholde evt. fragtomkostninger for varer der returneres. Købesummen returneres til din konto indenfor ca. 14 hverdage fra modtagelse af det returnerede produkt. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Kontakt klubshop@holmegaard-haandbold.dk for at aftale returnering.
 
 
FORTRYDELSESRET FOR INDIVIDUALISEREDE PRODUKTER
Produkter der bestilles til at blive påført tryk kan ikke byttes eller returneres. Returretten for disse produkter bortfalder på det tidspunkt hvor trykning indledes, jævnfør forbrugeraftaleloven, §18, stk. 2.
 
 
OMBYTNING AF VARE UDEN TRYK (klublogo og/eller navn)
Du kan ombytte din vare indenfor 14 dage fra den dato varen er modtaget. Varen ombyttes hos Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved. Leveringstiden for ombytning er afhængig af tilgængeligheden af det nye produkt. Såfremt Intersport Seiffert har den nye vare på lager, vil ovenstående leveringsbetingelser være gældende ved ombytning af varer. Køber skal selv afholde evt. fragtomkostninger for returnering af varen. Husk at medbringe en kopi af ordrebekræftelsen.
 
Ved ombytning skal varerne afleveres til Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved Att. Gert klubsalg 
 
 
OMBYTNING AF INDIVIDUALISEREDE PRODUKTER
Individualiserede produkter der er påført tryk kan ikke ombyttes.
 
 
PERSONDATA
I forbindelse med køb i klubshop, indsamles dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Indsamling af disse oplysninger sker med dit fulde samtykke og udelukkende for at Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved, kan levere varen til dig. Intersport Seiffert videregiver eller sælger ikke persondata til tredjemand.
Du har altid mulighed for at få oplyst hvilke personoplysninger klubshop har registreret på dig og ønsker du at disse slettes, kan det ske ved skriftlig henvendelse til kasserer@holmegaard-haandbold.dk
 
 
REKLAMATIONSRET
Vil altid følge de gældende betingelser hos Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved.
Når produktet returneres til Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved, skal du huske at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Køber skal selv afholde evt. fragtomkostninger.
 
Ved reklamation skal varerne afleveres til Intersport Seiffert på Hjultorvet 9, 4700 Næstved Att. Gert klubsalg 
 
 
ANDET
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os via klubshop@holmegaard-haandbold.dk
 
Nyheder
Kalender