Velkommen til Holmegaard Håndbolds hjemmeside.

Vi gør det muligt for dig, at dyrke din håndboldinteresse i en klub med håndboldmæssige udfordringer og med et godt sammenhold og fællesskab på holdene. Alle børn, unge og voksne med lyst til at spille håndbold, er velkomne.

I Holmegaard Håndbold har vi en spirende ungdomsafdeling, som trænes og ledes af engagerede frivillige trænere og holdledere. - Og vi har en vedholdende seniorafdeling, hvor spillere bare fortsat synes, at det er sjovt, at spille bold. Der er trænere/holdledere - også på alle seniorholdene.

I Holmegaard Håndbold lægger vi vægt på både det sportslige fællesskab og det sociale sammenhold. Vi sveder på træningsbanen og kæmper i de sjællandske sportshaller. Og, vi samles i en hyggelig og festlig anledning et par gange i løbet af sæsonen.

Har du spørgsmål til klubben, som hjemmesiden ikke giver dig svar på, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller en af trænerne.

Følg os på Facebook, og bliv opdateret på alt fra træningstider og events til generel information.

På gensyn i hallen!COVIN19

Med baggrund i den udmelding som er kommet fra statsministeren på det ekstra pressemøde. Onsdag d 11. Marts kl. 20:30.

AFLYSES alle aktiviteter, i Holmegaard Håndbold.
Træninger, kampe og sociale arrangementer fra i dag d 11. marts til d 30. Marts.

Bestyrelsen, vil informere om hvad og hvordan, de resterende kampe skal/vil blive afviklet, samt om hvornår vi igen kan opstarte vores aktiviteter igen.

Ligeså snart det er fastlagt fra, DHF/HRØ

med venlig hilsen
Bestyrelsen
HOLMEGAARD HÅNDBOLD
Håndbold begynderguide fra 888sport

Nyheder

Kalender