Klubmodul henter siden
Five-a-side Comeback Cup

Gør comeback til fællesskab, overnatning på luftmadrasser, hæs stemme, ømme stænger og masser af hygge og grin i weekenden den 13.-14. juni 2020. Og har du aldrig været til håndboldstævne eller spillet håndbold før, er du stadig velkommen!

Comeback Cup er ikke et traditionelt håndboldstævne – det er meget federe! Vi spiller nemlig Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness, og stævnet er derfor skræddersyet til voksne motionshåndboldspillere over 30 år. Vi har sammensat et program, hvor der bliver mulighed for at udfolde sig både på og udenfor banen.

Vi håber på at samle motionshåndboldspillere fra hele landet, der sammen skal afslutte sæsonen på bedste vis med masser af håndbold og et brag af en fest lørdag aften!

Stævnet afvikles i Vejen Idrætscenter og vil foregå både indendørs og udendørs. Til stævnet har vi plads til 36 Five-a-side-hold (af 5-9 spillere) og 18 Håndboldfitness-hold (af 5-7 spillere).

Der vil være mulighed for overnatning på den velkendte luftmadras i jeres eget klasselokale på skolen lige ved siden af Vejen Idrætscenter. Der er også mulighed for selv at sørge for overnatning på Sportshotel Vejen eller Danhostel Sport.

Tilmeldte
8 /18
Tilmeldingsfrist
01.04.2020
Tidspunkt
13.06.2020 kl. 10.00 - 14.06.2020 kl. 15.00
Sted
Vejen
Pris
500,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Kalender